Banner

Till Salu

fredag 5 november 2010

Mer trådrulle...

Hej! Hoppas ni har det mysigt nu när höstrusket har kommit, själv så försöker man planera julklappar och en eventuell hemmagjord adventskalender till barnen;) Känd inom familjen för att mina små projekt inte är så små:)))

####

Tänkte visa er lite fler detaljer på min första trådrulle och så har jag en till att visa.Dekorerade med en stor Inkido stämpel på ena sidan och på andra sidan sitter det en textstämpel, god Jul, från Roxy stamps. Har ni inte redan set dom stämplarna så måste ni bara kolla in dom. Helt underbara! Finns på Pysseltagen.

Blommorna var vita, men jag färgade in dom helt med en ny förälskelse som heter Glimmer Glaze. Vattenbaserad lackliknande färg som går att färglägga det mesta med, även metal.Denna trådrulle blev lite smalare, men den ska ju bara vara dekoration. Blommor och pyntbär i två färger och massor av distress och distress stikles.

Här ser ni lite hur det glimmar;) Ganska enkelt dekorerat med mumsiga papper från 7 Gypsies.

Bladen är embossade med en TH folder och sedan distressade.

I Ett Trykk såg jag att dom hade gjort trådrullar med av tagbart lock. Det gav ju möjlighet till att stoppa i någon form av gåva;)

####

Nu måste jag försöka att bli färdig med två grattiskort och två välkommen till världen kort. Det är ju inte så att man är någon snabb pysslare;)


Puss

Erika/Rosa Bönan

1 kommentar:

  1. Gud vad söt! Och vilken fin bild på dig erika! :) <3

    SvaraRadera