Banner

Till Salu

tisdag 26 oktober 2010

30 bra att ha saker...


Hej!
Hoppas ni har det bra! Själv så sitter man hemma med båda barnen som fått dunderförkylning. Så uppgift idag blir att underhålla och serva:)

####

Tänkte visa er ett grattiskort med tillhörande burk som jag gjorde till en vän . Vännen fyllde 30 och vi var några som kidnappade henne till Ghb.Mönsterpappret kommer från Mariposa serien. Stämplar som använts är en från TH och en från prima. Härliga blommor och mitt favorit blad. Jag var lite stressad dagen jag fotade och upptäckte att jag inte hittar några närbilder på varken blommor eller blad. Bladen är en dies från Bosscut. Me like a lot;)Temat var 30 och eftersom vännen inte skulle veta var vi skulle fick vi ha en burk med 30 bra att ha med sig saker;)


Pappret jag använt på burken kommer från Mariposa serien. Texten är från ett sett med magnetbokstäver.Jag började ganska nätt med blommorna, men sen blev det ganska mycket. Tyckte att det såg klent ut och byggde på efterhand. Less is more har ju flyttat ut ur mitt hobbyrum;)Några fjärilar utstansade med MS punch. För er som undrar så är det en kaffeburk med skruvlock som jag altrat.Nyttjade det finna pappret så det blev som en dekoration i sig själv.Här ser man lite mer av pappret.En tag ifrån TH, Imagine. Den sitter med en TH säkerhetsnål.


Har också använt tunt och rufligt (kan man säga rufligt?) snöre.

####

Hoppas jag har kunnat inspirera er till att altra något. Hoppas ni får en skön dag, ska återgå till mina sjuklingar;)
Får se om man kan göra klassiska flörtkule änglar med dom.


Puss

Erika/Rosa Bönan

1 kommentar:

  1. Mycket snygg burk!!!! Härligt du har gjort det med blommorna. Kram på dig

    Karolina

    SvaraRadera