Banner

Till Salu

lördag 12 mars 2011

Kort och presentpåsar...

Hej!


Då var det helg igen och jag får erkänna att jag varit en dålig inspiratös;) Har inte riktigt haft någon ork att blogga, men pysslat har jag gjort;)

Först ut blir detta kort som blev ett grattiskort.


Dessa papper från Pink Paislee är helt underbara och det ända som behövs är bara lite mist eller distress färg så är det klart. Blomman är gjord efter Donna Salazar recept;)


Hela familjen var på dop för två helger sen och då måste man ha paket med sig;) Kände inte för vanligt inslagspapper så det blev två påsar till presenterna.


Påsarna är gjorda av vit kartong som jag har stämplat med diverse stämplar.Prick/smutsstämplen kommer från Tingtura och blommorna är en Vilda stamps.Bården kommer från Inkido.
Så här såg den ut från sidan. Baksidan såg likadan ut som framsidan minus tagen.
Den andra påsen såg ut så här. Blomstämpel från Vilda stamps och strecken är stämplade med en stämpel från Glitz Design.Tagsen har jag stansat ut dubbelvikta med en dies från Tim Holtz.
Från sidan. Och även denna såg likadan ut på baksidan. Handtagen gjorde jag av grovt snöre och lite öljetter i påsarnas övre kanter.


På återseende snart!
Om inte annat på Pysseltagens blogg på Tis- och torsdag denna kommande vecka.


Kram

Erika

2 kommentarer:

 1. Tack för titten! ;) Blev glad av din kommentar... på något sätt hittade jag hit dagen efter dopet ändå. Du är fantastiskt duktig i ditt scrappande!!!

  Men... jag missade dessa påsarna som jag antar att Tuva fick... du skulle knackat mig på axeln när dom "öppnade" ditt paket...;)
  Många kramar till dig och dina!
  //Mika

  SvaraRadera
 2. Ja det stämmer ju, Mika här ovan som jag hittade till dig genom :) Vad kul att du gillar min stil, jag blir väldigt glad över att höra det! Menar du bilden med polisen och polischefen eller vilka är det? I stort är jag ofta väldigt inspirerad av 40/50 tal =)

  SvaraRadera