Banner

Till Salu

söndag 13 februari 2011

Kort och Tag...

Hej!

Jaha, då var det lite kallar igen, men luften känns hög och frisk så det gör inget. Jag är nöjd så länge det inte blåser och regnar;)

Tänkte visa ett inbjudningskort som jag gjorde som ett prov i höstas och sen har jag en liten tag med fina nya papper från en av mina favorittillverkare;*) Graphic 45.Symaskinen fick komma fram och det blev lite lager på lager. Brunt inslagspapper fick bli ett mellan lager och lite stansar från Magnolia och MS-kantstans fick också hänga med på ett hörn.
Gillar att jag gjorde texten på högkant;*)
Tagen är gjord med vanligt cardstock och g:a notpapper. Distressat kanter med både Vintage Photo och sedan kantdistressen. Bilderna kommer från Graphic 45 nya serie Once upon a Springtime. Helt underbara!

Tyvärr syns det inte på fotot, men det blev lite glitter gel penna på visa kanter och vingar. Glittrar fint! Fågeln kommer från TH och det underbara bandet finns hos Pysseltagen i ca 22 olika färger. Om man inte hittar någon passande färg kan man hur lätt som helst färga in bandet med diverse distresser eller glimmer mist. Torka med värmefönen och tada så har man en passande färg.
Gillar att man kan få det lite skrynkligt så det ser lite slitet och g:a ut;)

Hoppas ni har en underbar söndag!

Kram

Erika

3 kommentarer:

 1. Jätte fint :)

  Kram kram Gurkiss

  http://gurkiss.com/scrapbooking

  SvaraRadera
 2. Kikar in :)

  Hoppas allt är fint med dig.

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss


  http://gurkiss.com/scrapbooking

  SvaraRadera
 3. Ooooohhh håller med, Rihannas frilla e snygg. Kanske man ska bli så där röd igen?

  Kramens bananens;*)

  svar: det tycker jag! :D

  SvaraRadera