Banner

Till Salu

söndag 6 maj 2012

Lite England

Hej!
Ja inte är man någon flitig bloggare just nu;( men vad gör man när livet springer förbi och man står bredvid och tittar på? Tänkte jag skulle försöka hoppa på tåget igen;)

Ni har säkert undrat vad jag hittade i England, eller så har ni tröttnat på att vänta;)

Här kommer en liten bild;)


Är kanske inte världens bästa, men ni får ju ett hum om att jag är super nöjd med min resa;)
Jag hittade lite DarkRoom Door stämplar som jag suktat efter ganska länge. Det är inte de lättaste stämplarna att få hem från Australien;(

Jag älskar ju inte bara Timsans stämplar (dom flesta) utan jag har ju hittat ett märke som heter PaperArtsy. Helt underbara stämplar! Deras textstämplar är också något som jag gillar starkt.


Självklart kunde man inte vara i England utan att äta klassisk Fish and chips. Det enda jag saknade var vinägern till. Bara för att man är turist så innebär det inte att man inte vill ha det;)
Gott var det!

Vi hittade en jätte söt affär med massa tingel och tangel, men hur ofta ser man en butik i Sverige som är dekorerad på utsidan på detta vis. Kul med det lilla extra!
 

Detta är en ganska lugn bild över utställningshallens ena håll. Över 60 butiker på plats. Mycket människor, demos och shopping.
Kan säga att engelsmännen var väldigt effektiva när man skulle gå in första dagen. Allt flöt på och man var inne i mässhallen snabbt.

Jag hittade en ny vän;) Den helt underbara Jennie som äger The Artistic Stamper, designar stämplar också;)  Vilken underbar människa;)


Två underbara tags gjorde hon till mej, medans vi stod och pratade tekniker, stämplar och färg. Himmelriket;))) Här hittar ni Jennie!

Engelsmännen är väldigt förtjusta i decoupage. Hittade denna Flamingo som var helt fantastisk. Det fanns väldigt mycket färdiga bilder, 3D-bilder och färdiga motiv. Sen ska vi inte prata om deras färdiga kortstommar...jag hittade stl upp till A4. Vill inte tänka på jobbet att fylla upp ett sådant på ett snyggt sätt;)

Sen hittade jag denna stickers som satt på diverse sopptunnor i parkerna. Den hade kanske behövts här hemma;)

Ha en underbar dag!

Kram

Erika

2 kommentarer:

 1. Härligt att få se lite bilder från er resa! Hade verkligen velat åka dit, kanske man kan samla ihop pengar och komma iväg dit någon gång. Det är ju liksom lite närmare än CHA :)

  Teknikerna på tagsen får du gärna dela med dig av i bloggen, blir väldigt sugen :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. åh vad avis man blir, så fina bilder o vilka fina saker du köpt, ska bli roligt att se resultaten här på bloggen framöver.
  stora kramen
  Tjingeling

  SvaraRadera