Banner

Till Salu

måndag 23 maj 2011

Bra att ha...

Hej!

Jag har inte glömt er bara varit dålig på att uppdatera. Tiden har inte räckt till eller orken.
Men vet ni vad som gör mej glad? Ja förutom om det kommer något kul på posten, en puss från något av barnen eller sambon. Jo att ni lämnar lite spår efter er och att det kommit två nya följare;)))))) Tycker att det är otroligt kul att ni gör detta. Tack!!

####

Det jag tänkte visa er idag är två små söta kort som jag gjorde för nån vecka sen. Tänkte det kunde vara bra att ha.


Ibland händer det att man behöver ett litet snabbt kort.
Har gett mej själv lite förbud att handla nya papper då det finns en del här hemma i gömmorna;) Fler än jag som spar och inte vill klippa i pappret för det är så fint? Eller köper två?Minns jag rätt så kommer pappret från Cosmo Cricket. Ca 1-2 år gammalt. Grattis är stämplat med ett litet alfabete på klos. Crackle accent på efter att jag klippt ut och distressat dom. Lite grovt snöre och ett utklippt äpple på både utsidan och insidan. det som sitter på utsidan har fått ett tjock lager Glossy Accent.

Kort nummer två skiljer sig inte så mycket. Lite annorlunda upplägg och så fick detta kort några halvpärlor som färgades in med Alcohol Inks, Lettuce. Hade ju inga halvpärlor som matchade kortet. Man tager vad man haver och gör om;)


Ni hittar mej på Pysseltagens Blogg på torsdag med en tutorial på lite egengjorda blommor och sen hoppas jag att ni kan komma förbi Pysseltagen den 3-4 Juni. Det blir Sommarjippo;)) Jag kommer att finnas där den 3 juni hela dagen. Ni kommer även att kunna träffa Mio. Kaffe och våfflor och massa bra priser. Definitivt värt att åka en bit;)


Ha en underbar vecka;)

Kram

Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar