Banner

Till Salu

söndag 24 juli 2011

Lite gammalt!

Hej!

Tänkte visa er lite alster som jag visat på Pysseltagens blog, men inte här. Och har du varit i butiken har du kanske sett denna lilla piller burk.


Stämplar från TH set.


Två storlekar på retroblomman som jag klippt ett v ute spetsen på.Minsta blomman på TH disen. Målat på Gesso i ett ojämt lager och inte så noggrant. Sen har jag värmt med min embossfön tills det bubblat och torkat. Sen är det bara att mista.Lite grovt snöre för känslans skull!


Fjärillen är en MS-punch. Distressad och målad med Rocky Candy crackle paint.Ännu mer blommor och TH stämpel.Ytterligare en sorts blomma. Minsta TH blomman på diesen. Stämplad med text, mistad och sedan har jag vikt in ett av bladen bakom ett annat för att få en 4 bladig blomma.
Inspirerad av min ena DT kollega Mio började jag stansa i tyg. Lite Mod Podge på tyget så det blev lite styvare. Det hela resulterade i denna brosch som min vän Annette fick.
Hade ett annat medium i Mod Podgen som gjorde att den skimrade silver aktigt.


Ha en trevlig söndag!

Kram

Erika

3 kommentarer:

 1. Tänk om man fått sådana pillerburkar på apoteket. Då hade det varit lite roligare att hämta medicin och man hade kanske kommit ihåg att ta sina piller. Hihihi

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg pillerburk och vilka snygga blommor!
  Ha det gott.....

  SvaraRadera
 3. Å den är riktigt fin!!! Tack för den inspirationen, vännen!!

  SvaraRadera