Banner

Till Salu

fredag 10 juni 2011

Massa Gesso!
Hej!


Först tänker jag dela denna fantastiska bild som min sambo tog för ett tag sen när regnbågen visade sig. Det är ju kanske inte alltid man tar fram kameran när man ser den. Tyckte han fick till bilden så bra med regnbågen precis ovanför vårt hus;)Ja som tittlen säger så har jag lekt massa med Gesso! Har använt detta lite då och då, men fick ett roligt tips från en kvinna som heter Shirley när jag stod som DT på Pysseltagen i fredags, otroligt kul!

Dessa blommor visade jag på Pysseltagens blog i tisdags, men det var inte det ända jag lekt ihop;) Har målat först med gesso iolika tjocklekar. Sen har jag värmt med emboss fönen tills det har bubblat i gesson. Klart!Det blev även dessa två sidorna som jag tror att jag kommer att använda till någon form av album.Under all Gesso ser ni kanske ett rutigt mönster!? Det är gasbinda som jag satt fast samtidigt som jag målat på ett lager Gesso.En massa glimmer mist och metallic rub on vax.
För att ytan ska hålla så har jag fixeringssprejat med vanligt hårsprej.Det blev några gångjärn med samma teknik. Jag tycker att resultatet blev kanon!Om man tar bara brun mist eller akrylfärg så kan man få ett kanon resultat som liknar rost;)


Ha en underbar dag!

Kram

Erika

3 kommentarer:

 1. Skit detta var ju urläckert.
  Ha de...

  SvaraRadera
 2. Sååååå läckert!!!! Läckert, läckert, läckert!!! Måste nog testa jag oxå :)

  Tack för senast!

  Kramis

  P.S. Diggar oxå bilden som din man tagit :)

  SvaraRadera
 3. Sååå himla snyggt och coolt foto på regnbågen :)

  Jag lyckades fånga regnbågen igår faktiskt :)
  Dock så var den rätt svag, men ändå :)

  Himla snyggt du gjort *nickar*

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss


  http://gurkiss.com/scrapbooking

  SvaraRadera