Banner

Till Salu

söndag 26 december 2010

God fortsättning...

Hej!
Hoppas ni har haft en fantastisk jul. Själv har det varit bra, men jag har som vanlig inte hunnit med allt jag vill;( Jag jobbar inom handel och julen är högsäsong för min del, men jag tänkte bjuda på lite smått och gott idag.Svärfar kom in med två julrosor utan kruka och så kan det inte vara. Köpte två vita krukor på Maxi, lite grovt snöre, hemmagjord tag och TH ren med stickles. Taadaa... snyggare krukor kan man inte köpa.;)


Sen har vi en liten julhälsning till fröknarna på barnens dagis. En helt vanlig brunpåse klädd med papper, snöre och tag. Tagsen är stämplade med TH stämplar och distressade.På baksidan hittar vi den nervikta toppen som är stansad med en MS border punch. Hållat och dragit igenom snöre till stängning.En och annan jultag har jag hunnit med. Här har vi distressad bakgrund och sedan stämplat med en TH stämpel och en stämpel från My paper world.
Den extra tagen som sitter på är grunge paper målad med crackle paint, slipad och sedan distressad. Och en hemmagjord jul,-stjärna/blomma.

####

Glöm inte bort att titta in på Pysseltagens blogg på tisdag, min bloggdag;) Då bjuder jag på fler tags och en liten försmak av vad som komma skall.

Ha det så bra!

Puss

Erika/Rosa Bönan

onsdag 8 december 2010

Grattiskort med orkideér...


Hej!
Jag hoppas att ni har det mysigt i stugorna. Som ni kanske mins lovades det en hemlis... Jag har fått den stora äran att bli ordinarie DT hos Pysseltagen;)))) Tror ni att jag blev glad eller;))))))
Tycker att det ska bli en otroligt rolig resa! Sen har vi Inger och DT gänget som är så söta;)

####

Tänkte bjuda på ett Grattiskort med ganska lite dekos.Papperna kommer från Basic Grey, 6x6 paper pad. Lite spets och MS kant punch fick lyfta fram detta kort.Svärmor som fick detta på sin födelsedag älskar Orkidéer så därför tyckte jag att det passade med dessa blommor.Mer Orkidéer, Ms fjäril och spellbinders till insidan.Fjärilen har blivit distressad och har crackle paint målad på sig. Som avslutning några halvpärlor.
Baksidan enkel med Ms punch och en stämplad swirlcirkel.

####

Det var allt jag hade här ikväll. Nu ska jag fortsätta på Pysseltagens blogg, det är ju Torsdag imorgon och då är det dags att ha Tips och trix Torsdag, min tur;)

Puss

Erika

lördag 4 december 2010

Tack...

För alla gulliga kommentarer som ni lämnar bakom er som spår i snön. Det är jättekul att läsa och dom värmer;)

Puss
Erika