Banner

Till Salu

tisdag 16 mars 2010

Inga bilder, men....

Det blir fortfarande inga bilder, men det har hänt lite här ändå. Det har kommit till en blogg idag som är en duktig designer, Donna Salazar. Kolla in hennes blommor hon gör! Har jag förstått det rätt så designade hon för Prima tidigare. När man ser hennes videos på egna blommor så kan man nog lista ut vilka hon designat för Prima.

Jag hoppas ni får en kanon dag! Själv så tar vi hand om förkylda barn, det märks inte så mycket, men tillräckligt för att det inte skulle bli dagis idag. Har man tur så kanske man kan låsa upp dörren till hobbyrummet;) Min 20 mån pojk gillar att omdekorera det rummet;) Dom är söta när dom sover;)

Ha en fantastisk dag!
Hoppas ni hittar något kul på ovannämda blogg!

Puss
Rosa Bönan

2 kommentarer:

  1. Hejsan. oj vilken tjej som gör blommor. kunde inte låta bli att prova själv men det blidde bara massa ihoknycklat papper :) Får nog fortsätta köpa färdigt. nu skall jag kika runt och ta mig en kopp kaffe här inne hos dig. ha det bäst. kramar //Cecilia

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad kul att du har hittat in på min blogg. förhoppningsvis är den igång inom en vecka. Gillar din stil på dina alster!
    Tack för att du tittade förbi och lämnade ett avtryck hos mig.
    Kramar Erika/ Rosa Bönan

    SvaraRadera