Banner

Till Salu

lördag 26 september 2009

Förlåt...

Förlåt för min frånvaro här på bloggen. sambon har jobbat dubbelt och jag har börjat jobba. Man kan ju inte gå hemma i all evighet med barnen. Det hade varit kul,men det måste ju komma in kulor också. Sambon har fortfarande inte fixat med photoshop så det går inte att komma åt bilderna ännu, men trägen vinner;)

Jag hoppas att ni har fått möjlighet att gå på mässan i Helsingborg imorgon, jag ska ditt och möta upp några vänner och ha lite mystid med allt ögongodis och lite shoping.

Ha en underbar dag!
Puss
Rosa Bönan

måndag 7 september 2009

Kommentarer...

Ibland blir man bara så glad. Häromdagen så kom grantösen (jag e skåning) in och sa att hon kanske hade lösningen på mitt kommentarproblem. En knapptryckning senare och det FUNKAR. Tror ni jag blev glad;)

Dessutom ikväll när jag sitter och bläddrar och funderar på min blogg så ser jag att jag har fått en följare som inte är granne. Om ni har sett Alice i underlandet så vet ni den där katten, ett lika brett leende spred sig på mig. Jag blev jätteglad att jag har en följare. Det betyder att det är fler än mina underbara vänner och släktingar som kollar in på min blogg. Kan man få en bättre avslutningen på kvällen;)

Det har inte blivit nått inlägg på några dagar, men det beror på att det var en liten sambo som gjorde uppdateringar och ominstalationer och har inte lagt in mina bilder ännu. Jag jobbar på honom. Jag vill blogga för er, så titta förbi igen snart.

Ha en underbar kväll!
Puss
Rosa Bönan

Ps Kolla in min följares blogg, hon har gjort flera jätteläckra korsetter och annat.
http://kortmaja.blogspot.com/
Kolla in hennes blogcandy.