Banner

Till Salu

söndag 13 maj 2012

Hur gjorde...

Hej!

Jag fick en fråga hur Jennie från The Artistic stamper hade gjort på tagsen jag fick med mig hem. Inget avancerat och konstigt.


Jennie började med att distressa grunden på båda tagsen. Sen har hon stämplat och embossat på den vänstra tagen. På den högra har hon stämplat med Archival Ink. Det hon gjorde sen var att smälta embossingpulver i sin Melting- Pot, hälla ut på sitt teflonark och stämpla i det. Ansiktet är en silicon form som hon hällde smällt embossing i. Hud snug bandet är färgat med distress stains.
Märket på stämplarna är ju så klart hennes egna;)

Enkelt och effektfullt, men snyggt!

Ha en bra dag!

Kram 

Erika

lördag 12 maj 2012

Underbar vinst...

Hej!

Inte skämmer jag bort er inte;( Tiden den springer och jag försöker ta tag i den;) Någonstans i mitt huvud sägs det att man kan planera;))

För ett tag sen vann jag en blogcandy hos supersnälla Cath och det har legat på mitt bord ett tag och lockat. Och nu i dagarna fick jag äntligen tid att börja använda det.


Mumsiga papper från BasicGrey Kissing Booth, bling och blommor. Helt underbart och roligt var det att få detta på posten;)


Det blev ett grattis kort till en av kusinerna som fyllde år häromdagen. Cardstocken som jag använt till basen går i en mörk rosa-vinröd nyans. Ser lite rödare ut på bild, men det är den inte;)

Det som var kul för min del var att jag brukar inte använda färdiga bling swirlar, vilket blev en liten utmaningen;) En chipboard  som distressats och fått papper och namn. Bokstäverna var också något som jag inte brukar använda, men så behändigt;) Snabbt och enkelt! Vit/beige cardstock och en kantstans från MS har använts till pappret bakom chipboarden. Chipboarden kommer från Pysseltagen.
 

Insidan! Stämpeln köpte jag på mässan i England, Lili of the Valley. Det fanns många finna stämplar;) En kantstans från Ek succes.

Enkel baksida!

Har använt en av mina nya personliga stämplar som jag beställt hos RoxStamps, Anna-Lena har lyckats korta leveranstiden på dessa stämplar till ca 1 vecka;) Har maskat in Lili of the Valley i den.

Ha en underbar dag!

Kram 

Erika

söndag 6 maj 2012

Lite England

Hej!
Ja inte är man någon flitig bloggare just nu;( men vad gör man när livet springer förbi och man står bredvid och tittar på? Tänkte jag skulle försöka hoppa på tåget igen;)

Ni har säkert undrat vad jag hittade i England, eller så har ni tröttnat på att vänta;)

Här kommer en liten bild;)


Är kanske inte världens bästa, men ni får ju ett hum om att jag är super nöjd med min resa;)
Jag hittade lite DarkRoom Door stämplar som jag suktat efter ganska länge. Det är inte de lättaste stämplarna att få hem från Australien;(

Jag älskar ju inte bara Timsans stämplar (dom flesta) utan jag har ju hittat ett märke som heter PaperArtsy. Helt underbara stämplar! Deras textstämplar är också något som jag gillar starkt.


Självklart kunde man inte vara i England utan att äta klassisk Fish and chips. Det enda jag saknade var vinägern till. Bara för att man är turist så innebär det inte att man inte vill ha det;)
Gott var det!

Vi hittade en jätte söt affär med massa tingel och tangel, men hur ofta ser man en butik i Sverige som är dekorerad på utsidan på detta vis. Kul med det lilla extra!
 

Detta är en ganska lugn bild över utställningshallens ena håll. Över 60 butiker på plats. Mycket människor, demos och shopping.
Kan säga att engelsmännen var väldigt effektiva när man skulle gå in första dagen. Allt flöt på och man var inne i mässhallen snabbt.

Jag hittade en ny vän;) Den helt underbara Jennie som äger The Artistic Stamper, designar stämplar också;)  Vilken underbar människa;)


Två underbara tags gjorde hon till mej, medans vi stod och pratade tekniker, stämplar och färg. Himmelriket;))) Här hittar ni Jennie!

Engelsmännen är väldigt förtjusta i decoupage. Hittade denna Flamingo som var helt fantastisk. Det fanns väldigt mycket färdiga bilder, 3D-bilder och färdiga motiv. Sen ska vi inte prata om deras färdiga kortstommar...jag hittade stl upp till A4. Vill inte tänka på jobbet att fylla upp ett sådant på ett snyggt sätt;)

Sen hittade jag denna stickers som satt på diverse sopptunnor i parkerna. Den hade kanske behövts här hemma;)

Ha en underbar dag!

Kram

Erika