Banner

Till Salu

fredag 24 februari 2012

Scrapkalas

Hej!

Förra lördagen var jag på ett Scrapkalas hos två goa vänner. Dom bjöd på god mat och utmaningar;) En liten paket skulle man ha med sig och scrapare som vi alla var så blev det många fina paket.


Två enkla lådor med scrapinnehåll hade jag med mig.Pappren kommer från ett TH block.
En hemmagjord blomma som fick gå i rosa.Ask nummer två också i TH papper, men med en orange blomma.Blommorna är egengjorda med hjälp av retropunchen. Infärgade med Distress Stain.


Ha en skön helg!

Kram

Erika

söndag 12 februari 2012

Enkla Tags...

Hej!

Hihihihi...så vit och fint det har blivit ute;) Det har snöat hela natten och snöar fortfarande;) Så idag blir det pulkorna fram.

Kalasen avlöser varandra och då behövs det lite tags att sätta på paketen. Tagsen ska inte ta för lång tid!Två kalas och tre tjejer som skulle firas så det fick bli tre lika tags.Den söta tjejen kommer från Wild Rose, stämplad med brun Stazon. En textur stämpel från Tingtura.
Lite rosetter och knappar som dekos.


Har färglagt tjejerna med lite olika färger av Gelly Rollers pennor. Grattis är en stämpel från Roxstamps som jag delat av från texten hurra. På detta viset kan jag använda stämpeln mer! Det man gör är att man ez-monterar stämpeln och klipper/skär bort den andra texten. På detta viset passar dom ihop på akrylblocket när man vill ha stämpeln i orginalutförande.


Hoppas ni får en bra dag!

Kram

Erika

lördag 4 februari 2012

Dt-Tavla...

Hej!

Vilket väder vi har, helt underbart;)

Dagens inlägg på Pysseltagen är denna canvastavla som jag målat och altrat , men jag har vänt den;) Mer detaljer hittar ni HÄR!

Hoppas ni har tid att njuta av vädret! Själv så ska det iväg och åkas skridskor med barnen.

Ha en bra dag!
Kram
Erika